105 millió forintos közétkeztetési beruházás indult Kőbányán

Hírek
Tipográfia

A beruházó PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. és a tulajdonos Kőbányai Önkormányzat átadta a teljesen felújított, modernizált Csupa Csoda Óvoda és Gesztenye Óvoda tálalókonyháit.

Az elkövetkezendő 3 évben további kilenc, összesen 5 500 óvodást, kisiskolást és időskorút ellátó létesítmény felújítását végzi el a közétkeztető cég a kerületben.

Szeptember elejétől megújult környezet fogadja az óvodásokat az átadott két tálalókonyhában. A közbeszerzési szerződés alapján elvégzendő, több mint 105 millió forint költségvetésű konyhafelújítás első ütemét a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. 2014 nyarán fejezte be, annak ellenére, hogy szerződése értelmében csak 2015. januártól kellett volna megkezdenie a munkálatokat.

A beruházás keretei között a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. számos alapvető fontosságú fejlesztést hajtott végre, így sor került a tálalás során használt helyiségek burkolására, a csatorna- és vízvezetékek, csaptelepek cseréjére, valamint új nyílászárók beépítésére is. A két konyhában található eszközöket minden esetben ellenőrizték, szükség szerint javították, a rossz állapotú berendezések helyett újakat építettek be.

Az összesen több mint 105 millió forintos beruházás során öt óvoda, öt általános iskola, és egy idősek klubjának konyhája újul meg.

hírlevélfeliratkozás

newsletter