Kiemelt vendéglátóhely témák

Mozaik Lista

A McDonald’s globális központja a családok iránti elkötelezettségét új vállalások bejelentésével erősítette meg. Az étteremhálózat hosszú távú növekedési stratégiájában fontos szerepet játszanak azok a kezdeményezések, amelyek a márka ismertségét és lehetőségeit pozitív változások szolgálatába állítják. A tervezett lépések a gyermekek kiegyensúlyozott táplálkozását, az olvasás népszerűsítését, valamint a rászoruló családok támogatását kívánják elősegíteni – utóbbit a Ronald McDonald House Charities tevékenységén keresztül.

Vendégkonyhák és -séfek ételei is megízlelhetők lesznek a Hold utcai Belvárosi Piac Töltött Hold Gasztrovíkendjén, melynek során farsang utolsó hétvégéjén, péntektől vasárnapig a piac saját éttermei és termelői is hosszított nyitva tartással készülnek.

Ünnepélyesen megnyitotta Grezsa István kormánybiztos szerdán Beregszászon a VI. Magyar Konyha Hete rendezvényt, amelynek keretében február 8. és 11. között Kárpátalján közel 25, túlnyomórészt magyar étterem kedvezményes áron kínálja ételeit a vendégeknek.

Hygolet - Seat Down...
A svájci Hygolet steril toalett ülőfelületet biztosító rendszerrel emelheti toalett helyiségének komfortját!

A VII. Kerületi Választási Bizottság határozata február 18.-ra írta a bulinegyed nyitvatartásáról szóló helyi népszavazást.

A piac három meghatározó szereplőjének összefogásával elindult a Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán Program (HAMM) - közölte a Hungast csoport az MTI-vel. 

Népszerű vendéglátóhely témák

Mozaik Lista

A McDonald’s globális központja a családok iránti elkötelezettségét új vállalások bejelentésével erősítette meg. Az étteremhálózat hosszú távú növekedési stratégiájában fontos szerepet játszanak azok a kezdeményezések, amelyek a márka ismertségét és lehetőségeit pozitív változások szolgálatába állítják. A tervezett lépések a gyermekek kiegyensúlyozott táplálkozását, az olvasás népszerűsítését, valamint a rászoruló családok támogatását kívánják elősegíteni – utóbbit a Ronald McDonald House Charities tevékenységén keresztül.

Az Országos Étterem Hét már 8. éve kerül megrendezésre a gasztronómiát kedvelők számára. A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat idén tavasszal március 5-11. között kóstolhatják meg a vendégek. A résztvevő éttermekbe már elindult az asztalfoglalás, kizárólag online a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül.

A somlói Kreinbacher Birtok, a Heinemann Testvérek Kft., az encsi Anyukám mondta étterem, Bányai Gábor Botond borszakíró, valamint Földesi Gyula oktató nyerte el a Magyar Sommelier Szövetség (Masosz) idei Par Excellence díjait.

A kontinens második helyen áll a versenyben a bevételek tekintetében, viszont mások gyorsabban tudják növelni a forgalmukat, ezért a vendéglátás és a turisztikai szolgáltatások áfájának hosszú távú csökkentés kulcsfontosságú Európa turisztikai versenyképességének fenntartása szempontjából.

vendéglátós munkák

logo nagy