A Tállya BBQ győztes csapata a KGB – Katka Gergő Barbecue elhozta a harmadik helyezést a Meat, Smoke & Beer Festival- BBQ on Ice elnevezésű versenyről Weissenseeből.

Összesítésben 681.2460 pontot kapott Turanitz Gergely csapatkapitány, Turanitz Katalin, Loncsár András és Lencsés Zoltán székesfehérvári csapata a Weissensee tó jegén rendezett extrém versenyen.  Nem sokkal maradtak le a második White Squirrel BBQ mögött, akik 682.8460 pontot szereztek, míg az első BBQ+ 697.6800 ponttal nyerte a KCBS osztrák versenyét - derül ki a KCBS honlapjáról

A KGB megszerzett pontjain az látszik, hogy egységesen magas színvonalon értékelték őket, egyik kategóriában sem kaptak első három helyet jelentő trófeát, de a csirkéért és a szegyért ötödik helyezést érő pontot adtak nekik, míg a lapocka és a sertésborda kategóriájában negyedik helyezettek lettek. A szervezők felhívták a figyelmet arra, hogy ezt a szép eredményt, mint a versenyzés újoncai végeztek igen szép unkát, és gratulációban kívánták, hogy csak haladjanak tovább ezen az úton. Mi is ezt kívánjuk nekik.

Mint azt korábban megírtuk a KGB nyerte Tállyán az első hazai KCBS-versenyt maga mögé utasítva Európa legjobb csapatait. Akkor Turanitz Gergely lapunknak elmondta, hogy húgával, Katalinnal a BBQ-t csak hobbiként kezdték el megtanulni, és Gergely tervei szerint továbbra is hobbiszerűen szeretné űzni a sütögetést. Időnként azért az újonnan nyitott Patent Gasztrobárjukban már a burgerek, a pad thai és a Pho mellé már bekerülnek a BBQ-szendvicsek is. Emellett a Tekergőben is egyre több a munka, ahol éppen az új generáció veszi át a stafétát az idősebb korosztálytól.